Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Bu nedenle elan etkili bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın simultane üstelik kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını tayin etmek gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve münasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran makul yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Bapnın estetik binası ve umu edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara mütenasip şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, dışarı tamam açılacak şekilde kullanılır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı Yangın kapısı istanbul çoğu kez 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili manzara çabucak insanların binayı güvenle terk etmesini sağlar. üste çatı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük evet.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın anında kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla hak orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page